julenkalender dag 16

lucka 16
Under lucka 16 tipsar jag er om säkra kort, och vad menar jag nu då? - jo, är du osäker på vad du ska köpa för film till din pojkvän kan jag ge er några tips här :

1. Hangover part 2 :
hangover

2
. Sagan om ringen triologin: Boxen innehåller: Samlarutgåva med totalt 15 diskar, De 3 förlängda filmerna på 6 Blu-ray,9 DVD med extramaterial & Slipcase runt 3 boxar (a' 5 diskar) och 3 booklets.
ring

3.
Transformers 3 : dark of the moon : Autobots och dess ledare Optimus Prime är tillbaka och tar sig an de onda Decepticons som är fast beslutna att hämnas deras nederlag i "Transformers: Revenge of the Fallen". I denna del blir Autobots och Decepticons involverade i ett rafflande rymdrace mellan USA och Ryssland och än en gång måste Sam Witwicky hjälpa sina robotvänner. Den nya karaktären Shockwave, en gammal Transformers-karaktär regerar över Cybertron medan Autobots och Decepticons kämpar mot varandra på Jorden.
transformer
#1 - - LUCIA:

I LOVE TRANSFORMERS!



www.aroundlucia.com

www.aroundlucia.com

#2 - - jennie:

Hej!

Var gärna med i vår tävling som vi har på bloggen :D Du kan vinna de tre första böckerna i Twilightserien :) Antingen till dig själv eller till någon kompis som du vet vill upptäcka denna historia!



God Jul!

Jennie



(ledsen om du inte gillar sådana här kommentarer)