Första intryck

Foto: The CW 
Superman & Lois
 
Avsnitt 1x01 "Pilot"
 
Ärligt talat hade jag inte så höga förväntningar på denna serie när jag först hörde om den, men sen såg jag trailern och efter det första avsnittet är jag nog här för att stanna. Den är annorlunda om man jämför med serier som The flash & Supergirl till exempel som till tillhör samma "universum". 
 
Den är annorlunda på ett bra sätt. Den har en helt ny stil som jag inte har sett i andra serier hos the CW och det är bara positivt. Det kändes att det var på tiden att de hittade något nytt som inte följer den klassika mallen om ni förstår vad jag menar med serier som de har haft förut. 
En sak som jag var lite osäker på till en början var om Tyler Hoechlin, som spelar Superman/Clark Kent, skulle passa i den rollen eller inte. Men hur han har valt att spela Superman är förvånansvärt bra. 
 
Egentligen kan jag inte komma på något dåligt om denna pilot, de började starkt. De instruerade alla på ett bra sätt som gör att man vill fortsätta se, se hur de väljer att berätta denna historia. Om du vill se seriein själv så finns den nu på Hbo nordic.
Visa fler inlägg