recension : Never have i ever säsong 1

 
Never have I ever
 
"The complicated life of a modern-day first generation Indian American teenage girl"
 
Serien är skapad av skådespelaren Mindy Kaling (The Mindy Project) & Lang Fisher, författare och producent, som har skrivit serier som The Mindy Project.
 
Foto: Netflix
 
Till en början trodde jag att jag inte skulle gilla serien, man kan säga att jag inte hade särskilt höga förväntningar, att det bara skulle vara ännu en småtönting ungdomserie som jag skulle tröttna på efter ett avsnitt. Men serien överraskade mig, den är så mycket mer än bara en ungdomserie, den är helt enkelt underbart rolig. Davi, som har huvudrollen, är verkligen en komplex karaktär. Hennes personlighet är överallt och ingenstans och det är precis det som gör att serien blir så bra. Allt pinsamt hon gör, alla gånger man skrattade med henne men också de gånger man grät med henne. Det är vad som gör en bra serie, bra karaktärer kommer man långt med. Hennes två bästa kompisar är också speciella karaktärer och ser jag verkligen varför de tre blev vänner.
 
Om du har tid över tycker jag verkligen att du ska ge denna serie en chans, det tog mig två dagar att kolla igenom säsongens 10 avsnitt. Jag fann verkligen nöje i serien och hoppas verkligen på att det blir fler säsonger.
Visa fler inlägg