Recension - A simple favor

 
 
 
Handling
"Stephanie is a single mother with a parenting vlog who befriends Emily, a secretive upper-class woman who has a child at the same elementary school. When Emily goes missing, Stephanie takes it upon herself to investigate."
 
 
Vad tycker jag om filmen
Jag har lite svårt att bestämma vad jag tycker, eller så är det filmen som har svårt att bestämma vad den vill, så att jag blir förvirrad. För vissa stunder är den jätte bra, men ibland påminner lite för mycket om filmen Gone girl. Jag tycker att det är en nackdel, varför kunde dem inte komma på något nytt själv? Anna Kendrick & Blake Lively gör ett bra jobb i sina roller, tycker dem kompletterar varandra bra, trots att både rollerna har sina brister. Misstänkte nästan att Stephanie (Anna Kendrick) hade något med Emilys (Blake Lively) försvinnande att göra. Så var det ju inte, men hon var lite för konstig. Att bli tillsammans med Emilys man var inte heller särskilt väl genomtänkt tycker jag. Sen slutet har jag lite att säga om, det gjordes lite annorlunda och jag vet inte riktigt om det slutet passade in i resten av filmen. Det var nästan som man såg säsongsavslutningen av typ The real housewifes of beverly hills när dem i slutet av avsnittet berättar vad fruarna är/håller på med efter progremmet (hoppas ni förstår vad jag menar).
 
 
 
 
Betyg
Trots att den hade sina brister, så får den ändå 3/5 och det tycker jag är ett bra betyg. För egentligen gillar jag väll handligen trots att den påminner mycket om filmen Gone girl.
Visa fler inlägg