Recap säsong 2 av Magnum P.I

Foto: CBS
 
Magnum P.I S2Ep20
Magnun och Higgins hjälper Ricks fadersfigur Icepick, som just har lämnat fängelset och kämpar mot sin dödliga cancer, som blir förråd av sin partner som förråder honom under en stöt. Det är inte långt kvar tills Higgins måste lämna landet men Magnum försöker en sista gång när han tar hjälp utav deras chef Robin.
 
Den här säsongen började riktigt bra, med avsnitt som jag verkligen fattade tycke för, särskilt avsnitt 5 som var ett halloween avsnitt, då Magnum måste hitta en seriemördare som har rymt. Magnum och Higgins relation utvecklades jättemycket under den här säsongen och de verkade komma varandra mycket närmare, ibland trodde jag till och med att något skulle hända mellan dem. Kanske det tar lite längre till för att det ska hända, för just nu har dem en bra stabil vänskap, vilket verkar räcka för de två. Lite roligat var det ändå hur illa vid han tog när Higgins inte vilja gifta sig med honom (bara för att hon skulle kunna få stanna kvar i landet då hennes visum hade gått ut) utan frågade TC som sa ja. Det kanske bara var bra att hon ångrade sig i slutet för vem vet hur Magnum och Higgins relation till varandra skulle se ut då? Tur nog hittade Magnum ett sätt att få kvar Higgins i landet så förmodligen fortsätter deras relation att utvecklas i nästa säsong, kanske till något mer än bara vänner?
 
Foto: CBS
 
Nu när jag tänker efter så var säsong 2 av Magnum P.I en rätt så bra säsong, visst den hade några avsnitt i slutet som jag inte riktigt gillade men överlag så gillade jag det mesta och hoppas säsong 3 blir lika bra om inte ännu bättre!
Visa fler inlägg