Recension

Fate: The winx saga
 
"A live-action adaptation of Nickelodeon's Winx Club (2004). It follows Bloom as she adjusts to life in the Otherworld, where she must learn to control her dangerous magical powers."
 
 
 
Fate: The winx saga har fått blandade recensioner, jag har läst några och kan förstå till en viss del varför kritikerna skriver som dem gör. Trots detta så tycker jag ändå om den här serien, den började lite trevande utan att jag riktigt kunde avgöra om detta var något för mig. Men sedan växte serien för mig och blev till något jag vill se mer av. Tjejerna serien handlar om, framförallt huvudkaraktären Bloom är verkligen lätt att gilla trots att hon ibland gör saker som irriterar mig. De är verkligen olika varandra men tillsammans blir de otroligt starka, det gillar jag verkligen att de håller ihop så bra som de gör. Det som jag inte riktigt gilade var att serien var allt för kort med deras 6 avsnitt. Jag tycker det fattades lite för att serien skulle bli en 10 poängare.
 
 
Foto: Netflix 
 
The winx saga är långt ifrån den bästa serien jag har tittat på. Den har sina småfel och man har nog sett den här handlingen i många andra tonårsserier förut. Den är långt ifrån unik. Men det är ändå något som jag gillar, jag vill veta mer om tjejerna. Allt slutade dessutom på ett sätt som skulle kunna bli en bra andra säsong med mycket drama. Nu har inte netflix förnyat serien men jag hoppas ändå trots de svala recensionerna att de får en till säsong för att kunna uvecckla denna värld. Ibland behöver serier lite tid på sig att hitta sin nisch!
 
Du hittar serien på Netflix!
Visa fler inlägg