Recap #24 v.13

✍ Den här veckan hade en hel del bra avsnitt. Nancy drew löste mysteriet, Ray och Nora lämnade legenderna och skeppet, Michaela och de andra i Manifest fortsätter att söka efter sanningen, Max fösöker få Rosa att se till att Liz inte återupplivar honom och Josie blir räddad från mörket. Det ser dock ut som vi får vänta på en fortsättning av Legacies, eftersom detta avsnitt var det sista de han spela in innan cornona viruset kom och förstörde allt.
Nancy drew 1x16
Nu är det alltså avslöjat vad som egentligen hände Lucy och det var verkligen inte så jag trodde det hände. Med dessa nyheter kunde Nancys pappa släppas så det är i alla fall positivt men det som Nancy sedan fick reda på måste ha kommit som en chock för henne. Det såg jag verkligen inte komma och vad har det för betydelse i kommande avsnitt?
 
Legends of tomorrow 5x08
Då var det dags för Ray och Nora att lämna skeppet (och serien om jag förstår det rätt), men Ray har svårt att berättade detta för Nate. Hade inte ens en tanke på att det kanske skulle hända efter Ray och Noras giftemål men nu har de alltså lämnar legenderna. Kommer sakna dem, framför allt Ray eftersom han var med från början.
 
Manifest 2x11
Jag förstår varför de börjar tveka inför kallen de får, med tanke på vad som hände i förra avsnitt. Hur bra är kallen egentligen? Vill det alltid hjälpa? Det får vi nog veta i nästa avsnitt, för jag har en känsla att Michaela ignorerade kall kan få rätt så stora konsekvenser.
 
Roswell, new mexico 2x02
Det måste vara väldigt svårt för Rosa att anpassa sig till sitt nya liv igen, med tanke på att hon inte kan bli sedd för egentligen ska hon ju vara död. Jag förstår verkligen hennes ilska när hon fick reda på att samhället hatar henne på grund av vad dem tror hon gjorde när hon dog. Hoppas ändå Rosa lär sig leva och inte tar till alkohol igen, det kan inte sluta bra!
 
Legacies 2x16
I ett försök att rädda Josie tränger sig Hope in i Josies undermedvetna som visar sig vara en sagovärld fylld med svart magi. När Hope hittar den riktiga Josie, den goda, upptäcker hon hur dåligt självförtroende Josie har. Utanför försöker de andra också rädda Josie trots konsekvenser det kan få att sammarbete med "the Necromancer", men de är desperat att rädda henne och kanske inte riktigt tänker klart på hur det kan få konskesvenser i framtiden. När Josie har blivit räddad från mörkret vaknar inte Hope upp och Landon är fortfarande död... hur ska det egentligen gå för dem nu?!
 
 
Visa fler inlägg