Sammanfattning v.17

Blindspot 4x19
Kurts mamma verkar inte vara inblandad i Sandstorm utan bara ett oskyldigt offer. Tänk att hon bara försökte skydda sina barn, tänk om hon bara kunde berätta det tidigare för Kurt. Då kanske de skulle ha haft en bättre relation nu. Reade och Zapata fortsätter att vara gulliga tillsammans. Hoppas dem inser snart hur bra dem är tillsammans!
 
The enemy within 1x09
Man förstår verkligen hur hatad Shepherd är när man såg henne gå in på CIA kontoret. Det blev verkligen knäpptyst när hon gick igenom kontoret. Undra om dem någon gång kommer att kunna förlåta henne, eller i alla fall kunna lita på henne så hon slipper sitta inlåst och kan hjälpa de andra ute på fältet.
 
Roswell, new mexico 1x12
Åh, det här avsnittet alltså. Michael får reda på att några har låst in aliens i en byggnad och en av dem visar sig vara hans mamma. Äntligen fick han träffa en släktning, men istället för att få umgås med henne så sprängs byggnaden med alla alien kvar i byggnaden. Michael han knappt träffa henne innan han fick lämna henne igen.
 
Shadowhunters 3x19
Nu finns det äntligen ett svärd, som förhoppningsvis kan rädda Clary från Sebastian och deras tvillingruna. Men det verkar bli svårt nu när Clary inte ens litar på Jace. Magnus är verkligen heartbroken i detta avsnitt, men det var bra att han aldrig fick chansen att ta bort sina minnen av Alec för det skulle inte ha slutat bra. Förhoppnings kan de två hitta tillbaka tillvarandra, men just nu är Magnus pappa ivägen för det tror jag!
 
Pretty little liars - the perfectionists 1x06
Och så blev dem vänner igen, trodde inte det men en bilolycka kan visst lösa sådant... Om Mason inte ligger bakom allt vem gör det då? Inte för jag egentligen trodde det var honom, men vem kan det annars vara? Trodde inte att Taylor skulle berätta för sin mamma att hon levde, jag trodde det var en utav anledningarna till att hon försvann? Det känns som något lurt är på gång... men vad? 
 

Visa fler inlägg