Sammanfattning / v.5 del 1

 

Lethal weapon 2x14
 
Det är alltid kul när de mindre karaktärerna får lite mer plats, den hår gången var det Baileys tur. Hennes syster hamnade i trubbel med lagen och hon försöker hjälpa henne men inser att hon då kanske måste rucka på vissa regler vilket hon verkade kämpa emot i det här avsnittet. Martin & Roger bråkade extra mycket i det här avsnittet, envisa jävlar är vad dem är. Roger försökte verkligen hjälpa hans dotter i det hör avsnittet, kanske inte det bästa sättet han hjälpte henne på men det var på något sätt fint ändå?
 
 
Bron 4x04 + 4x05
 
Nu börjar det verkligen hände grejer, och det verkar som de nu har ett motiv på varför mördaren har gjort som hen har gjort. En person, Tommy. Kommer inte ihåg det namnet, någon annan som har tittat på Bron som vet vem det är? I alla fall, Henrik kämpar på och Saga kämpar också på med sina problem. Saga verkar faktiskt göra framsteg, så det är nog bra att hon går till den där psykologen. Men när det kommer till deras barn ser det inte ljust ut, Saga vill verkligen inte ha barn men Henrik vill det och ett tag verkade det som hon skulle behålla barnet för Henriks skull. När Saga förstod att hon verkligen hade känslor för Henrik gjorde hon abort och det tog inte Henrik bra överhuvudtaget, han slängde ut Saga och började ta sina tabletter igen. Hur kommer det sluta för dem två egentligen? 
 
 
Blindspot 3x11
 
Jane fick äntligen tillbaka sin dotter i det här avsnittet, Kurt hjälpte till att få hem henne men fick reda på vad Jane hade gjort medans hon var borta. Så ärligt talat vet jag inte vad deras relation är nu när det visade sig att Janes dotter levde ändå. Jane var otrogen mot honom? Så antagligen kommer deras relation inte gå tillbaka till vad den var förens det här problemet också har lösts.
Visa fler inlägg