Recension mamma mia 2

 
 
Handling 
 
 
"Five years after the events of Mamma Mia! (2008), Sophie learns about her mother's past while pregnant herself."
 
 
Vad jag tycker om filmen
 
Som jag gillade den här filmen, den var verkligen helt underbar och hade precis allt jag vill ha i en musikalfilm. Gillar framför allt Lily James som den unga Donna. Vilken insats hon gjorde, det är verkligen svårt att inte gilla den karaktären! Trots att Meryl Streep inte är med i filmen så mycket, vill inte avslöja för mycket, men när hon väl var med så grät jag nästan. Det var verkligen känslosamma scener! Tyckte det också var kul att få se hur Donna träffade Sophies pappor Sam, Harry & Bill. Vilken historia den finns bakom den ändå!
Till musiken, vilken upplevelse det var trots att jag inte kände igen allt för många låtar. Tror också att några låtar var nyskrivna, vad vet ni om det? Tillslut måste jag nämna Cher, som spelar Sophies mormor, vilken kvinna och låtarna hon sjöng - WOW !
 
 
 
 
Det bästa/sämsta med filmen
 
Det bästa med den här filmen, förutom handlingen är nog Lily James som spelar en ung Donna. Vilken karaktär, hon gjorde Donna verkligen rättvis! Sen så tycker jag det inte finns något som är dåligt (sämst) med den här filmen, tycker helt enkelt att den är helt underbar!
 
 
Betyg
 
4/5. Gillar ni musikalfilmer så kommer ni nog att gilla den här!
 
 
Visa fler inlägg