Recap #32 v.21

 Legends of tomorrow S5Ep12
Det är sådana här avsnitt som gör att jag verkligen gillar denna serie, Legends of tomorrow är verkligen ingen superseriös "superhjälte" serie utan en mer chill variant och det är därför jag har fortsatt att kolla för jag verkligen gillar det. Som i det här avsnittet när gänget måste få tag på en bägare som gör en till en gud för en dag. Problemet är bara att det finns på en skola, där en grekisk gud har bestämt sig för att stanna för att alla där avgudar honom. Det slutar inte där, det enda sättet att få tag på denna bägare är att vinna en omgång ölpingis.
 
Roswell new mexico S2Ep09 + S2Ep10
Isobel och Michael får reda på vad som hände natten deras mammor blev hittade, samtidigt som Alex kofronterar sin pappa om deras familjs våldsamma förflutna.
Michael, Isobel, Max, Alex och Maria åker på en utflykt för att ta reda på mer om deras förflutna och upptäcker en hel del om vad de egentligen kommer ifrån. Isobels mamma födde en dotter som visade sig vara Marias mormor, så det förklarar hennes krafter. Men en fråga som inte har fått ett svar, vart kommer Max ifrån?