Recap #17 v.6

Nancy drew 1x10
Nancy vägrar prata med sin pappa som nu sitter i fängelse, jag förstår henne till en del. Hon är anledningen till att han sitter där överhuvdtaget. Nancy upptäcker ett samband mellan mordet på Tiffany Hudsen och ett cold case. Hon och hennes vänner riskerar sitt liv för att hitta denna seriemördare och tillfångata hen.
 
Manifest 2x05
Det handlade mycket om "x-gänget" som terroreserar de som var med på flygplanet. Efter att Grace och Cal är involverad i en misstänkt "hit and run" bilolycka  försöker Ben desperat att hitta vem som gjorde det. Michaela utreder en attack som "x-gänget" har gjort mot en kyrka men stöter på problem. Vad håller Jared på med egentligen, försöker han infiltera detta x-gäng eller är han med dem på riktigt?
 
Magnum P.I 2x14
Det är alltid kul när Jin är med i avsnitt, den här gången frågade han Magnum och Higgins om hjälp att sätta fast en mördare som försöker döda en ung kvinna. Som vanligt går inte allt som det ska men i slutändan räddar dem tjejen, såklart... vissa avsnitt är verkligen tråkigare än andra. Tyvärr var nog detta avsnitt ett av dem tråkigare.
 
Legacies 2x12
Det här var ett avsnitt med bara Josie, Lizzy och Rick och... deras onde morbror Kai. Ja, du läste rätt. Han är tillbaka, kanske i ett till avsnitt till och med? I alla fall, som vanligt lurade han allt och alla och är nu fri från sitt fängelse. Värre gick det för Josie Lizzy och Rick som fortfarande är kvar där med vampyrer/varulvar som Rick satte där för att sona sina brott men nu är dem allt annat än glada på honom för det... och det som hände Josie... OMG! Det här var nog säsongens bästa avsnitt hittills!
 
Foto: Karen Neal © 2019 CBS Broadcasting, Inc