Serer jag tittar på men inte skriver om del 2

Jag vet inte om jag har gjort något liknade inlägg förut, hoppas inte det men om jag har gjort det får ni läsa om det igen 😊 Ja, som det står i rubriken så tänkte jag lista alla serier jag ser på men inte skriver om på denna blogg. Det finns olika anledningar till det, men oftast är det pga jag ser på så många serier att jag inte har tid eller ser på flera avsnitt på raken att det då känns onödigt att skriva om det. Sen är det nog inte så kul att jag skriver om serier som har några år på nacken.
 
 
  • Hidden, förstfödd - En svensk fantasy serie. De två första avsnitten är lite förvirrande men det blir bättre längre in i säsongen. Detta är en serie som verkligen har förvånat mig, postivt.

 

 
  • Supergirl - Just nu har jag ett litet uppehåll på denna serie, brukar bli så ibland och det beror nog mest på att jag har prioterat andra serier.

 

 
  • The 100 - en till serie som jag har ett litet uppehåll på. Börjar se ett mönster här, någon dag kommer jag nog se klart på de avsnitt jag inte har tittat på innan.

 

 
  • Outlander - älskar denna serie, men av någon anledning har det gått väldigt trögt att kolla igenom de säsongerna som finns ute. Den här serien kommer alltid finnas nära mitt hjärta.

 

 
  • The magicians - lite annorlunda serie, men ack så bra. När har tid över ska jag börja se på den andra säsongen.