Sammanfattning v.11

 
Blindspot 4x14
Vi fick se tillbaka under tiden Jane var borta och Kurt letade efter henne. Då försökte gänget hitta en bombare, dem hittade henne men det visade sig senare att dem hade hittat fel gärningsman och det pga av Keaton. Man blir verkligen frustrerad på honom ibland, hoppas han lär sig någon läxa av det han har gjort. För jag började nästan gilla honom, nu gör jag inte det längre! Allt som händer med zapata är verkligen så tråkigt att bevittna, hon vill tillbaka men Reade vill inte ha henne tillbaka!
 
The enemy within 1x03
Ett till avsnitt utan att vi får lära känna någon annan än Shepherd & Keaton, hoppas det ändras snart för annars kommer nog denna serie få problem. Annars så var det här avsnittet bra. Hoppas att Shepherds dotter börjar prata med henne igen, för det är inte lätt att se henne ignorera sin mamma.
 
Shadowhunters 3x13
Simon och Maia gjorde slut, tycker nästan det var väntat. Nu ser jag framför mig Izzy och Simon tillsammans, tänk om vi kan få det innan denna serie är slut. Vad tror ni? Clary försöker desperat få bort märket som länkar samman henne och hennes bror men misslyckas. Verkar dock som det finns en chans att få bort märket.  
 
Magnum P.I 1x18
Jag gillar att TC & Rick får mer utrymme i serien, tycker dem gör serien mycket bättre. Gillar att dem har börjat dela upp så dem och Magnum har olika fall. Själva avsnittet var helt okej, kul att få se mer av katsumoto också!
 
Roswell, new Mexico 1x07 + 1x08
Undra vad Rosa fick reda på om Isobel, är det därför hon är död? Det verkar i alla fall vara stort om hon funderade på att berätta för sin pappa. Annars så blev jag imponerad av Alex och det han gjorde mot sin pappa. Hans pappa är verkligen ingen bra person så han förtjänade verkligen det som hände honom. Hoppas nu bara att han håller sin undan, men om Jenna kommer hjälpa honom så är det här nog inte över än!
 
Deadly class 1x09
Oj, vilket avsnitt, lika konstigt som vanligt. Den vågar verkligen visa ALLT, till och med när Marcus blir lite dålig i magen... Nu verkar dem vara redo att döda Chester i huset han befinner sig i. Frågan nu är väll : kommer dem att lyckas?