Mulan + Four weddings and a Funeral

 
Kommentar
 
Jag växte upp med den tecknade versionen av Mulan, och jag kommer ihåg hur mycket jag gillade den filmen. Den här nya live-versionen känns då som en självklarhet att se på också. Jag vill se hur dem har valt att göra filmen, blir det en helt ny version eller kommer man att se likheter med den tecknade versionen?
 
 
 
Kommentar
 
Ni har säkert hört talas om den gamla klassikern med Hugh Grant från 1994 med samma namn som denna serie. Så ja, den filmen har nu blivit en tv-serie som har premiär nu i sommar.  Serien kommer dock inte ha något med filmen att göra.
Jag vill tro att det här kan bli bra, den verkar lagomt mysig, precis som jag vanligtvis brukar falla för i andra filmer. Jag undrar bara, var det verkligen en sådan bra idé att välja detta namn som namn till serien. Känns som den skulle klara sig lika bra utan att snylta på den klassika filmen från 94...?
2 kommentarer publicerat i Trailers
Taggar: four weddings and a funeral, hugh grant, mulan
#1 - - Anonym:

Spännande!! Som den disney-fantast jag är ser man ju verkligen fram emot mulan :) Men den lär inte slå lejonkungen - älskar! Kommer sitta bänkad på premiären nästa vecka :))

#2 - - Flisan:

Mulan måste man ju bara se :D