Sammanfattning v.15

Blindspot 4x17
Jag var aldrig riktigt orolig över att dem inte skulle hitta Jane, men det var på håret den här gången att hon skulle dö. Madeline verkar vara ute ur spelet för tillfället men det verkar inte vara över där. Nu verkar hennes advokat vara inblandad istället?
 
The enemy within 1x07
Tillbaka blickarna med Keaton var nog det bästa med det här avsnittet trots att det var så sorgligt att se på. Det kan inte vara lätt att gå igenom och ha kvinnan som låg bakom hennes död så nära måste ändå vara svårt. Jag vet att Shepherd gjorde det för att rädda hennes dotter, men det gör det inte lättare för det. Shepherd är verkligen svår att läsa ibland, varför tog hon den där mobilen och ringde någon för hon ville komma i kontakt med Tal... hur kommer det hjälpa de andra?
 
Shadowhunters 3x17
Tänk att jag typ tyckte synd om Jonathan i det här avsnittet, han kan inte ha haft det lätt. Tänk om någon hade räddat honom, då kanske inte han skulle vara den han är idag? Det måste vara svårt för Clary att inse detta. Hatar när Magnus och Alec har problem, Magnus tar verkligen allt mycket svårare än man kunde ha trott. Så tråkigt att Alec inte friade till Magnus, för åh vad det skulle vara kul för dem!
 
Pretty little liars : The perfectionists 1x04
Man kan väll säga att det här avsnittet handlade om lögner, eller ja berätta för sina vänner om vad dem döljer för att komma närmare varandra. Vet dock inte om det löste sig särskilt väl. Allison fortsätter att leta och hittar tillslut den hon söker efter. Tråkigt att se bara att hon och Emily nu är skilda!
 
Roswell, new mexico 1x11
Tycker faktiskt synd om Isobel i det här avsnittet, när hon äntligen har berättat för sin man vem hon är visar det sig att han också har hemligheter, eller rättare sagt att det är han som är den 4:e alien. Blev förvånad när man insåg det, för jag trodde verkligen han var den Isobels snälla rara man som inte kunde göra någon illa. Så fel man kan ha.
 
Legends of tomorrow  4x10
Tycker det här var ett rätt så underhållande avsnitt. Legenderna hittade ett kryp som gjorde att man talade sanning om man fick i sig krypet, och ja man kan säga att det kom ut några väl dolda sanningar när dem fick i sig krypet... Legenderna fick också reda på om Mona och hennes "krafter". Känns faktiskt som hon är här för att stanna nu, vilket bara är bra då jag faktiskt gillar henne som karaktär.
 
 
Bild av Shane Harvey/The CW