Sammanfattning v.18

Lethal weapon 2x20
Jag gillade alla scener med Martin och Mollys son. Det var så fint att se när han försökte hjälpa honom att bli bättre i baseboll. Han är verkligen bra med ungar trotts hans hemska pappa. Roger är orolig för Rianne och det blir inte bättre när hon börjar umgås med en tjej som bara är trubbel. Tycker dock att allt ordnade upp sig, och att både Roger, Trish och Rianne lärde sig något av allt som hände.
 
Timeless 2x06
Wyatt gillar nog inte att Lucy och Flynn börjar komma närmare varandra. Jag gillar det, men det är tydligt att han inte gör det. Lucy verkar hanterar allt bra, även fast man kan ana att det inte riktigt är hela sanningen. Jiya fortsätter se bilder från framtiden, nu verkar det som om Rufus är i fara, kanske rent av kommer att dö? Historiedelen av det här avsnittet kanske inte var det mest spännande, men det är kul att inte bara Lucy, Wyatt och Rufus åker tillbaka i tiden. Den här gången fick Connor följa med, det var lite kul när det kom fram att han aldrig hade åkt med i sin uppfinning förut!
 
Shadowhunters 3x06
Gillar inte alls reaktionen på Clary när hon fick reda på att Jace var ugglan. Det kunde dem ha gjort bättre, hon verkade ju knappats förvånad alls. Annars gillade jag det här avsnittet. Gillar Simon och hans rumskompis lilla fajt i början, haha! Det där som hände hon som Simon gjorde till vampyr kommer säkert få konsekvenser senare, men jag tror han gjorde rätt i att hjälpa henne.  
 
Lucifer 3x21
Pierce ångrade sig såklart och försöker nu få tillbaka Chloe, samtidigt försöker Lucifer få henne att inse att han inte är bra för henne. Sen måste jag kommentera Maze, vad håller hon på med?! Jag gillade ju henne så mycket men nu har hon förändrats helt och hållet och försöker till och med sätta dit Lucifer för mord? Bara för att hon ska få komma tillbaka till helvetet... Sen det där slutet, när Lucifer inser att han har känslor för Chloe, men när han åker dit för att berätta det för henne upptäcker han att Pierce har friat till Chloe och hon säger JA!