Jag tycker till om trailers Del 1 av 2

Igår skrev jag om tv-serier jag vill se på som har premiär nu i september. Idag tänkte jag istället kommentera några trailers till dessa serier.
 
A Discovery of witches
 
 
Kommentar
 
Tyckte själva trailern var lite rörig, fick inget bra grepp om vad serien handlar om. Mer än en häxa och en vampyr. Kanske därför jag också vill se på den här tv-serien, för att den handlar just om det. Har väll alltid fascinerats av sådana serier (charmed, TVD, True blood) antar jag. Jag är också rätt så nyfiken, för jag gillar ändå känslan jag får när jag tittar på trailern. Tror det här kan bli bra men också att den kan bli en total flopp.
 
 
Manifest
 
 
Kommentar
 
Det här är en serien som jag definitivt kommer att kolla på, tycker om precis allt med den här trailern. Den gör mig nyfiken. Jag vill veta vad som egentligen hände och hur är det ens möjligt att det har gått så lång tid utan att dem har vetat om det? Den har allt en bra serie behöver. Men det är min personliga åsikt, den kanske inte faller alla i smaken men jag hoppas den gör det. För jag tror på att det här kan bli riktigt bra! 
 
 
The purge 
 
 
Kommentar
 
Jag har sett på någon film förut, så jag vet vad The purge är. Trailern avslöjar också mycket vad som kommer att hända. Vissa kommer nog älska den här serien, och vissa inte så mycket. Jag tycker det är grymt, men på något sätt spännande. Tänk om det här skulle hända i vår värld. Vad skulle du göra då?
 
 
Magnum P.I. 
 
 
Kommentar
 
Många verkar inte gilla denna nya Magnum men jag gillar det jag ser, jag har ju inte sett originalet så jag kan inte jämföra dem båda heller. Kanske därför jag har en helt annan uppfattning om den här serien än andra och det kan ju vara positivt? Som jag skrev så gillar jag den här. Tycker dem fick till rätt känsla i trailern + så gillar jag karaktärerna som är med. Så den här serien ska bli kul att få följa! 
En kommentar publicerat i Serier
Taggar: a discovery of witches, magnum P.I., manifest, the purge
#1 - - Josäfin Andersson :

åh första har jag inte hört ngt om, låter spännande! Är också sjukt taggad på manifest!