Olika trailers

 
Kommentar
 
En av Stephen Kings romaner blir film igen. Tycker trailern ser mycket lovande ut, lite småläskig och kanske inte en film jag skulle se på själv, men om någon var med mig skulle jag vilja se på den här filmen. Det är något med trailern som verkligen fångar mig, som vill att jag ska titta på den och det är väll bra. Kanske till och med vågar att titta på den på bio?
 
 
 
 
Kommentar
 
Det här är verkligen bara en teaser trailer, den visar inte så mycket mer än lite av omgivningen, musiken och han som spelar Aladdin. Några frågor återstår, bland annat, Will Smith har fått rollen som anden, hur kommer han se ut. Passar han ens som anden?  Så nu väntar jag spänt på en ny trailer så mina frågor kan få svar.
 
 
 
 
Kommentar
 
Den här trailern alltså, får nästan rysningar när jag tittar på den. Tycker den har ett annorlunda koncept och sen är det extra spännande när självaste Peter Jackson (Sagan om ringen, The hobbit) som gör filmen. Bara därför kommer jag se på den, men sen så gillar jag verkligen handlingen. Tror till och med jag vill läsa böckerna innan den har premiär också. Jag tror verkligen mycket på den här filmen, hoppas verkligen på att det här ska bli bra!
4 kommentarer publicerat i Trailers
Taggar: aladdin, jurtjyrkogården, mortal engines
#1 - - Lena:

Sååå taggad inför Aladdin :)

Svar: Jag med !
kristin hedqvist

#2 - - Celine:

Visste inte om att Aladdin skulle bli filmatiserad! Är så så lycklig nu!

Svar: Visste inte det heller förens jag såg på trailern, ska bli kul at få se den på film sen!
kristin hedqvist

#3 - - Emma Engström:

Nu blev man verkligen sugen på att se på film!! <3

Svar: Vad kul!
kristin hedqvist

#4 - - Josäfin Andersson :

sååå taggad på alla dessa!!

Svar: Kul. Är nog också lika taggad som du tror jag :)
kristin hedqvist