Serier på HBO

 
Kommentar
 
HBO har några av de bästa serierna hos sig, det här är en ny serie hos dem och jag måste säga att jag gillar den. Har inte börjat se på den ännu, men jag har sett på trailern, och den gillade jag verkligen. Tycker det verkar vara en riktigt härlig serie med en riktigt bra historia att berätta.
 
 
 
 
Kommentar
 
Det här är riktigt bra, har inte heller sett på den än men jag gillar känslan jag får när jag kollar på trailern. Sen är ju Paul wesley med och bara därför vill jag kolla på den. Sen gillar jag historian, den verkar vara spännande och det verkar vara en bra tvist på en annars modern historia.
 
 
 
Kommentar
 
Den här serien har jag faktiskt tittat på men känner att jag måste tipsa om den. Trodde först att det bara skulle vara en helt vanlig serie men jag fastnade verkligen för den. Det gick snabbt att kolla igenom säsongen då avsnitten var ca 20 min långa. Det är något med historien som jag verkligen gillar men jag tycker att också att skådespelarna gör ett bra jobb. Gillar tjejerna som en grupp. Sen är det alltid kul med en serie som har lite övernatuliga inslag. Kolla på den här!  
0 kommentarer publicerat i Trailers
Taggar: hbo, light as a feather, my brilliant friend, tell me a story