Tankar om - 13 reasons why SÄSONG 2

Här kommer några tankar jag har om den nya säsongen av 13 reasons why. Än har jag bara sett på tre avsnitt, men om jag känner mig rätt så kommer jag ha kollat klart på resterande avsnitt på nolltid.
 
 
Men vad tycker jag då? På ett sätt så gillar jag de här tre avsnitten, mycket verkar ha förändrats och det kommer ut mer information om Hanna. Antagligen har vi inte fått höra allt. Till och med Tony verkar dölja något. Undra vad det stod i breven som han eldade upp? Alex överlevde självmordattacken, men han har inget minne om varför han gjorde det. Så där finns nog en till historia att berätta. Sen hände det mycket mer också, svårt att skriva ner allt. Clay och Skye är tillsammans, typ. Men han verkar ha svårt att komma över Hanna. Är han fortfarande kär i henne? Svårt att avgöra! Så ja... det här kommer nog bli en intressant säsong, men är fortfarande lite osäker... vet inte varför, men den känns inte lika bra som den första säsongen var.
 

Kommer jag fortsätta att kolla? Den är annorlunda om man jämför med den första säsongen, men jag är fortfarande nyfiken på allt. Så såklart kommer jag fortsätta att kolla på resten. Det finns fortfarande frågor som behöver bli besvarade! Det kanske blir bättre. Eller är det bara jag som inte kan acceptera när folk går vidare med deras liv. När saker förändras alltså, det kanske är det som jag stör mig på... 
En kommentar publicerat i Serier
Taggar: 13 reasons why, 13 reassons why season 2
#1 - - Dixi Wonderland:

Kan säga att du kommer ångra dig om du inte ser klart. Man får veta saker om Hanna som man inte hade någon aning om. Tänker inte säga vad men du kommer nog förstå när de avsnittet kommer :)

Svar: Åh. Ja, nu måste jag verkligen se klart på alla avsnitt :)
kristin hedqvist