Sammanfattning v.21

Timeless 2x09 + 2x10
Wyatt fick reda på misstankarna om Jessica, han tog det självklart inte så bra. Men jag förstår varför han reagerade som han gjorde. Kanske mest pga att hon är gravid? Jiya fortsätter att ta reda mer om hennes förmåga. Hoppas hon inte blir lika "galen" som den andra killen blev. Sen måste jag kommentera när Lucy fick reda på att Jessica var gravid, den blicken alltså! Sen den där kramen... men slutet. Jessica är alltså Rittenhouse, men undra varför Jiya följde med henne i tidsmaskinen i slutet av avsnittet?
Gänget hittade tillslut Jiya, på 1800-talet där hon hade bott i tre år. Hon ville inte att dem skulle komma och hämta henne. För då skulle Rufus dö. Rittenhouse hittar också Jiya och åker dit för att ta tillbaka henne. Emma dödar Lucys mamma och Nicholas. Men det slutar inte där, hon dödar tillslut Rufus också. Dem dödade verkligen honom! Trodde där ett tag att dem hade förhindrat det, men han dog bara på ett annat sätt än vad som hände i Jiyas syner. Och nu är alla förkrossade, tills slutet då framtids Lucy och framtids Wyatt dyker upp från framtiden, bara för att säga att dem ska rädda Rufus! Snygga var dem också. Hoppas innerligt på att det blir en tredje säsong nu. För jag vill ha tillbaka Rufus!
 
Shadowhunters 3x09 + 3x10
Det var verkligen hemskt att se alla avrättningarna, snacka om barbariskt! Stackars Clary som fick se på. Hon skulle alltså också avrättas, men tur nog hittade hon ett sätt att inte bli det. Men Valentine kom tillfälligt tillbaka, mest bara för att berätta varför Lillith behövde hans kropp. Stackars Simon, bara sättet hans mamma och syster fick reda på att han var en vampyr, var grymt. Men det hemskaste var nog när han blev tvingad att hypnotisera sin mamma att tro att han är död. Sen fick dem tillslut tillbaka Jace, men till ett pris där Magnus blev av med sina magiska krafter. Lillith är nu besegrad, hon dog aldrig men är tillbaka till Edom igen. Men på grund av det hände det en explosion, Clary var där och nu ser det ut som Clary är död. Det var i alla fall så Simon sa, som var den som dödade Lillith. Jace ansiktsuttryck när han fick reda på det... 
#1 - - Lena:

Det måste bli en tredje säsong av Timeless med det slutet! Kommer bli galen annars haha

Svar: haha jag med, måste helt enkelt komma en till säsong!
kristin hedqvist

#2 - - Celine:

Haha nej men jag har inte sett på Shadowhunters på hur länge som helst, vill verkligen göra det nu när jag läste om det här avsnittet!

Svar: Ja. det tycker jag du ska göra, den började lite svajigt men hämtade upp sig bra i säsong 2 & 3. Verkligen en serie värd att se på !
kristin hedqvist