Sammanfattning v20

Det här inlägget skulle ha kommit upp i fredags, men jag glömde att publicera det. Kommer som vanligt en sammanfattning för v.21 nu på fredag också!
 
Lethal weapon 2x22  *säsongsavslutning*
Vilket avsnitt... Vad ska jag egentligen börja? Efter ett mordförsök på Martin försöker dem ta reda på vem som ligger bakom det. Det kommer tillslut fram att det är Martins pappa som ligger bakom det och att det var egentligen Roger som var den som dem försökte döda. Trish blev kidnappad av Martins pappa men blev räddad tillslut.
OCH här kommer det tragiska, har du inte sett det här avsnittet så sluta läs NU! Martin ska flytta tillsammans med Molly till Texas. Dem har en avslutningsfest för honom. Alla är där. Det som händer sedan, kändes verkligen som ett avslut. Samtalet mellan Trish och Martin! När Martin berättar för Roger att han räddade hans liv. När han kom till Mirandas grav, allt han sa till henne. Det är då  det händer... han blir skjuten. Han liggger bredvid graven till sin döda fru och dör... Nästan som man gråter, en väldigt fin scen ändå. Och med tanke på att han som spelar Martin Riggs har fått sparken av Fox så kommer vi nog inte få se honom mer. Det trodde jag aldrig, och han som kommer att ersätta honom, Seann William Scott, är jag faktiskt lite tveksam till, För ingen kan ersätta Clayne Crawford, eller?
 
Timeless 2x08
Jag gillar när man får reda på mer om gänget, den här gången var det Denises (Christopher)  tur. Lucy, Wyatt, Rufus och Jiya åkte tillbaka till 80-talet när Denise var  en ung polis för att rädda hennes liv. Om det inte hade lyckats skulle allt som har hänt Lucy, Wyatt och Rufus inte hända då Denise var den som startade allt. Turligt nog lyckades alla att rädda henne, så att hon fick träffa sin fru, skaffa sina barn men också få en relation till sin mor som hon tidigare inte hade. Sen allt det här med Jessica, hon kanske blev tvingad att gå med i Rittenhouse? Sen att hon sa att hon var gravid !!!?
 
Shadowhunters 3x08
Såklart kunde dem inte rädda Jace den här gången heller, hoppas dem inte drar ut på det här allt för länge bara. Sen allt det där med Clarys straff, är det inte lite väl hårt? Men vi får hoppas att Luke hittar Clary och hjälper henne. Eller i alla fall får skuggjägarna att lyssna på honom.