Mina tankar om nya The Rain

 
IMDb betyg: 6,1/10
Mitt betyg: 8/10
 
"Når regnen falder, falder vi"
 
Mina tankar: Det här är en riktigt bra serie. Den kom ut på Netflix i fredags och jag har redan sett på 7 avsnitt av 8 möjliga. Det säger väll en del? 
Den handlar om ett syskonpar som bor i Danmark, där en stor del av befolkningen har blivit dödade av ett regn buret virus. Syskonen hamnar i bunker i 6 år, och när den kommer ut upptäcker dem hur mycket som har förändrats.
Just att det är regnet som gör det, det gillar jag, för alla människor behöver ju vatten för att överleva och det verkar vara väldigt lätt att bli smittad på. På grund av det så har deras värld verkligen förändrats. Människor har mer blivit till djur pga av hunger. Så deras Danmark har förvandlats till något mörkare. Värre. Bara på grund av lite regn. 
Alba August som spelar Simone gillar jag nog mest av den lilla grupp som hon och hennes bror reser med. Hon passar perfekt i den rollen. Jag gillar de andra också, inte lika mycket, tycker dem har fått till varje karaktär på ett bra sätt, som lätt går att fatta tycke för.
 
Hoppas på en fortsättningen på den här serien, för det tycker jag verkligen den är värd. Vad tycker ni om den här serien?
 
3 kommentarer publicerat i Serier
Taggar: alba august, netflix serie, the rain
#1 - - freja:

Måste verkligen se den, verkar vara i min smak :)

Svar: Det tycker jag att du ska göra - tror inte du kommer bli besviken :)
kristin hedqvist

#2 - - Dixi Wonderland:

Jag såg klart den direkt xD Tycker det var en riktigt bra serie :D

Svar: Ja, jag gillar den också. Har bara ett avsnitt kvar :)
kristin hedqvist

#3 - - Seriereflektioner - en blogg om TV-serier:

Vilket bra betyg! Jag har faktiskt bestämt mig för att INTE se den, för jag tycker att den har fått för ljumma recensioner för att fånga mitt intresse. Det är intressant att läsa vad du tycker om den!

Svar: Jag har läst en del recensioner själv och förstår faktiskt inte varför vissa är så hårda - men alla kan ju inte tycka lika. MEN jag tycker den är bra, slukade de där 8 avsnitten på nolltid:)
kristin hedqvist