Sammanfattning - v.10

 
Blindspot 3x13
 
Teamet får besök av Nas efter att ett föremål blivit stulet från NSA. Dem försöker få tillbaka det stulna föremålet men hamnar såklart i trubbel. Roman och Blake kommer närmare varandra under en pokerkväll men det slutar med att hon blir kidnappad. För en gångskull så tror jag faktiskt att Roman gillar någon, på riktigt, även fast det inte var så i början kanske.
 
Lucifer  3x16
 
Lucifer försökte än en gång hjälpa Pierce (Kain) att ta livet av honom, den här gången tog han tillbaka Kains bror från helvetet men det slutade inte som dem ville. Chloe var orolig att hon höll på att förlora Lucifer till Pierce. Samtidigt försökte Charlotte bearbeta sina mardrömmar med hjälp av Linda.
 
Lethal weapon 2x17
 
Martin och Roger som bor tillsammans. Man märker verkligen hur olika dem är som person, jag är förvånad att Martin höll ut så länge som han gjorde. Han försökte hjälpa Roger att flytta in i sitt hem igen men det fick förhinder när det visade sig att Trish klient inte var en sådan laglydig person. Tur nog så löste sig allt och Roger flyttade hem igen. Äntligen!
 
Scorpion 4x15
 
Istället för att fira alla hjärtans dag fick gänget rädda två personer som på grund av vind kraschat in i ett skyskrapa. Walter försöker visa sin kärlek till Paige med olika presenter men som vanligt tar han det ett steg för långt. Men det slutade bra när Paige hittade ett band där Walter sjöng om henne. Världens gulligaste scen!
En kommentar publicerat i Serier
Taggar: Lucifer, blindspot, lethal weapon, scorpion
#1 - - Emelie:

Måste se det senaste Lethal Weapon. Jätte jobbigt att se Roger och Trish bråka!

Svar: Ja, det är verkligen tråkigt när dem bråkar så mycket - jag älskar ju dem som par!
kristin hedqvist