16 november 2018

 
Låt oss prata om den nya trailern till Fantastiska vidunder. Det ska bli väldigt kul att åter få se Newt Scamander och följa med på hans äventyr igen. Eddie Redmayne är en av mina favoritskådespelare, så det här ser jag verkligen fram emot.
 

Det vi fick se i trailern var bland annat Jude Law som kommer spela den unga Dumbledore, har inte så mycket att säga om hans insats än, måste nog vänta tills filmen släpps för att se det. Men det ska i alla fall bli kul att få se honom gestalta denna karaktär. Annars måste jag nämna Johnny Depp och hans karaktär Gellert Grindelwald, han är perfekt för sådana roller så han kommer nog att göra ett bra jobb. Han kan nog vara en bra skurk också.
Tror det kommer bli en bra uppföljare, och det beror nog mest på de nya ansiktena i filmen. Speciellt Jude Law men också Zoe Kravitz & Callum Turner som kommer spela Newts bror Theseus Scamander.
 
Vad tycker ni om den här trailern?
#1 - - Dixi Wonderland:

Jag ser så mycket fram emot filmen! Första filmen var helt okej, kunde tycka att den var onödigt lång men det var en presentationsfilm så man har förståelse för det. Är så jävla glad att denna världen är tillbaka! Ingen kommer slå Harry Potter men kul att det får leva vidare :D

Svar: Ja, inget kommer slå Harry potter men jag gillar den här världen, så det ska bli så kul att få se på den här igen!
kristin hedqvist

#2 - - Pauline Hurtig:

vill seeeeee!

Svar: JAG MED :)
kristin hedqvist

#3 - - Lena :

Sååå nyfiken på Newts bror!

Svar: Är också nyfiken på honom, tror han skulle göra ett bra jobb som Newts bror!
kristin hedqvist