Sammanfattning serier / v.1

 
Blindspot 3x08
I det här avsnittet kunde dem äntligen arrestera Hirst för bland annat mordet på Stuart, vilket var skönt att se, men jag trodde det skulle ta lite längre tid än vad det egentligen tog. Roman visade lite mer av vad hans plan är, får se vad han kommer att göra med det han gjorde i det här avsnittet bara. Kurt berättade tillslut om Janes dotter. Jag trodde aldrig när man först fick reda på att han hade träffat henne att han hade dödat henne, utan mer att han bara hade träffade henne när han var i Berlin. Där kan man säga är en stor tvist, man fick dock inte se hur Jane reagerade av Kurts avslöjande. Vågar man se på nästa avsnitt? 
 
 
Lucifer 3x11
Det här var ett typiskt mellanavsnitt. Efter avslöjandena i förra avsnittet så fick man i det här avsnittet reda på vad som hände när Lucifer och Amenadiel först kom till L.A. Man såg verkligen hur dem har förändrats genom tiden men också om hur Chloe & Dans relation har förändrats. Jag förstod inte riktigt varför det där avsnittet var med, men jag gillade avsnittet ändå.
 
 
Lethal weapon 2x11
Martin försöker verkligen vara en bra fadersfigur för Ben i det här avsnittet, som när han köpte en hund till honom. Kanske inte det allra bästa att göra, och när han inte ens diskuterade det med Molly heller. Det finns ju en anledning till med tanke på förra avsnitt och avslöjandet att hans pappa fortfarande lever. Roger bråkar än en gång med ett av sina barn, men i slutet kom han till sans och ändrade sitt sätt att tänka. Det hemska med det här avsnitt måste ändå vara när hunden som Martin hade gett till Ben hittades död, strypt. Han förstod att det var pga att han inte ville träffa sin pappa som det där hände. Så han åkte tillslut till fängelset där pappan är och berättade för honom att han kommer döda honom om han någonsin kommer ut igen.