Min serielista 2018

 
Serier jag vill se på 2018:
 
The marvelous Mrs. Maisel
Gillar känslan som finns i den här serien, gillar humorn men framför allt huvudpersonen. Ett fint tillskott i min serielista tror jag, hoppas den är lika bra som jag har fantiserat om.
 
Frankie drake mysteries
Jag vet inte så mycket om den här serien, men har sett att andra har bloggat om den. Har kollat på en trailer också, så den här vill jag gärna ge en chans nu under 2018.
 
Godless
Den här serien har jag bloggat om förut, men jag har inte hunnit kolla på den ännu. Men nu känner jag att jag vill ge den en chans på riktigt.
 

Life Sentence
Fastnade för Lucy Hales karaktär Stella nästan på en gång när jag först såg trailern och sedan dess har jag velat se på den här serien. Hoppas den är lika bra som trailern var!
 
9-1-1
Den här har jag inte så många kommentarar om än så länge, har bara sett en trailer den gillade jag skarpt, okej nog för att få mig intresserad.
 
Black Lightning
Måste helt enkelt se på den här serien. Gillar vanligtvis superhjälteserier, så jag tänkte ge den en ärlig chans även fast jag inte längtar tills den har premiär just nu.
 
Deception
Jag gillar sådana här serier, påminner mig litegrann av Castle, om en kille som inte är polis som hjälper polisen att lösa brott. Värld en chans i alla fall!
 
Splitting up together
Den här vet jag att jag måste se på, precis min smak. Älskar nästan allt med den!
 
#1 - - Emelie Karlsson:

Frankie Drake!! Så bra!

Svar: Ja, den verkar vara hur bra som helst ! :)
kristin hedqvist

#2 - - Lena:

Såg en teaser trailer till Life Sentence och kände att detta kan bli bra. Att Lucys karaktär kanske spårar ur och sedan när hon inser att hon inte är sjuk längre måste stå för konsekvenserna, men sedan kom trailern. Visst, jag är fortfarande nyfiken men efter riktigt trailern känns det inte längre som samma serie haha men ska absolut ge den en chans!

Svar: Ja, man kan ju alltid ge serien en chans tycker jag, hoppas den är bra nu då!
kristin hedqvist

#3 - - Alice Lindström:

Tack för tips på serier att se, jag är på jakt efter en ny!