Första intryck av : Gåsmamman

Nu har jag börjat kolla på Gåsammans säsong 3, som också blir seriens sista säsong. Kanal5 har börjat visa den (äntligen) så igår såg jag på det första avsnittet. Egentligen kanske jag borde vänta minst ett till avsnitt innan jag skriver det här, men jag kan inte vänta, måste skriva lite.
 

Sonja är ute ur fängelset och verkar leva ett normal svenssonliv med John och barnen. Hon verkar faktiskt lycklig, vilket är en fin omväxling. Men, lyckan är inte särskilt långvarig när John blir offer (?) för en till explosion. Egentligen vet man väll inte att han är död, men det skulle inte förvåna mig. Hennes man, syster och bror är redan döda så varför inte döda hennes sambo också? Hoppas jag har fel, för annars ser jag inte hur Sonja ska överleva ett till dödsfall.
 

Sen har vi hennes barn, vad kommer hända med dem? Det som har hänt dem har satt sina spår och det verkar inte bli bättre heller. Sonja blir såklart motvilligt indragen i den kriminella världen igen, vet inte riktigt varför än, men det verkar ha något med hennes äldsta son Gustav att göra. Jag kan såklart ha fel, men något är i görningen i alla fall.
 
Jag tycker det här var ett bra första avsnitt, vi fick återse alla karaktärer och se vad dem är nu. Det var kul att se Sonja bo ihop med John, se hennes nya liv men framför allt var det kul att se barnen. Nina har verkligen utvecklas och verkar inte vara självmordsbenägen längre. Linus har växt upp och Gustav verkar också ha förändrats och flyttat hemifrån. Ikväll visas det andra avsnittet, då får vi nog reda på vad som hände med John.