Sammanfattning / V.6

 (Det här inlägget skulle ha kommit upp i fredags. Det kommer en sammanfattning av veckans serier nu på fredag också)
 
Bron 4x06
 
Nu börjar det mesta att klarna upp, hur allt hör ihop men det finns fortfarande frågor som behöver besvaras. Kommer vi till exempel att få reda på vad som hände med Henriks döttrar? Vi vet att morden är någon slags hämnd för vad som hände Tommy, som var infiltratör åt polisen men blev brutalt mördad. Men vem är mördaren, det känns som jag har missat något? Det är inte bra mellan Saga och Henrik, Henrik är verkligen förbannad på henne och gör precis allt för att förstöra mellan dem. Har svårt att se hur dem ska lösa det sina problem, när det endast är 2 avsnitt kvar.
 
Scorpion 4x11
 
Det här var ett annorlunda men ändra bra avsnitt. Under julen slutade det med att Walter spenderade den ensam och då hände det en olycka, han ramlade nerför en trappan och slog i huvudet. För att överleva skadan fantiserade Walter, eller hans undermedvetna ihop en värld där gänget ur Scorpion inte kände varandra. Men för att rädda sig själv behövde han deras hjälp för att inte dö på riktigt.
 
Lethal weapon 2x15
 
Roger är verkligen en väldigt lättstött person, han hanterade inte alls det bra när en annan person trodde att han var farfar till hans dotter. Martin mötte en äldre kvinna medan han försökte hålla sig undan alkoholen. Hon påminner mycket om honom och kan nog hjälpa honom i framtiden då hon verkar stanna kvar, som hans granne.
 
Blindspot 3x12
 
Kurt träffade på en gammal kollega i det här avsnittet och Jane försökte lista ut om hon kan lita på sin dotter eller inte. Deras relation är verkligen ansträngd och det enda hennes dotter vill är att sätta dit mannen som dödade hennes pappa. Det visar sig att det är samma man som Roman är efter.