Sammanfattning - v.16

Timeless 2x03 + 04
Äntligen hände det, Lucy och Wyatt gjorde lite mer än bara "nästan kysstes" om ni förstår vad jag menar. Men det höll inte i så länge när Wyatts döda fru, Jessica, kom tillbaka, och det ser ut som det är Rittenhouse som ligger bakom det. Men varför? Så typiskt att när det väl händer så kan dem inte vara tillsammans längre. Och det där samtalet, det var svårt att höra, men det enda Wyatt har velat är att få tillbaka sin fru och det verkar som Lucy förstår det? Men reaktionen Wyatt fick när han såg Lucy och Flynn komma ut ur tidsmaskinen... kan inte vara lätt för honom, men nu har han ju Jessica, så han kan faktiskt inte klaga!
 
Lethal weapon 2x18
Jag gillade det här avsnittet. Martin träffade sin pappa i fängelset. Han verkar ha ändrat på sig, för han sa förlåt till Martin? Tråkigt att hans pappa sedan hamnade i slagsmål och blev knivhuggen så att han hamnade i koma. Men han ser ut att ha överlevet. Roger försökte lära Rianne att köra bil, men är som vanligt förstörde Roger allt så att hon inte nästan inte klarade körkortet.
 
Shadowhunters 3x04
Nu börjar de andra inse att det är något fel med Jace, vi vet ju varför han inte minns vad han har varit. Men det smärtade att se att han trodde att han började tappa det mentalt. Det blev inte bättre när han fick reda på att hans mamma hade psykiska problem. Sen allt mellan Isabelle och Raphael - hoppas dem löser allt, för dem passar så bra ihop!
 
#1 - - Dixi Wonderland:

Kul att läsa :D