Farang avsnitt 6

Nu börjar det närma sig slutet, två avsnitt kvar och vad har egentligen hänt? Rätt så mycket, men jag har ingen aningen hur det här kommer sluta. 
Rickard och Thyra lyckades såklart fly tillslut, med hjälp av Fabian som slog ner han som höll Rickard fången. Tyckte förövrigt synd om Fabian i det här avsnittet, den grabben kan inte ha haft det lätt i livet. Visst, han kanske inte är någon ängel men man kan nästan förstå varför han är som han är. Och kanske skulle det ha kunnat sluta annorlunda om han bara hade hållit sig undan från vissa människor från första början. Han dog alltså, eller ja, blev skjuten i huvudet. Han om någon förtjänade att leva, hoppas dem får fast hans mördare!
Det är inte länge Rickard håller sig i skinnet, han hamnade såklart i trubbel igen och sitter nu i fängelse för att kunna skydda sin dotter. Hoppas bara dem hittar en lösning på det lilla problem, men jag ser inte hur Thyra skulle kunna hjälpa med det.
Ska bli intressant att se hur den här historian fortsätter, hur kommer dem lösa allt eller går det ens? 2 avsnitt kvar nu, förresten, blir det en säsong 2?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: