Sammanfattning I Lethal weapon & Lucifer I

Lethal weapon 2x03
Jag tycker faktiskt synd om Martin i det här avsnittet, han försökte så gått han kunde och inte ens då lyckades han. Han har ju sina problem och det visar sig tydligt när han är med Karen. Dem försökte men lyckades inte. 
Avsnittets fall handlade om en känd tjej som någon försökte mörda och kanske inte slutade som jag hade trott. Det bästa var ändå när Martin slog till han som försökte kontrollera/slå en kvinna. BAAAM! Det förtjänade han verkligen. I slutet av avsnittet var Karen på väg hem igen, men innan hon gjorde det höll hon ett "tal" för Martin i telefon, där hon berättade hur hon kände. Hon ville ha nån som gav henne blommor, och vad fick man inte se Martin med när hon åkte iväg...  just blommor. Han kan vara den killen om han vill, ledsamt att se att när han väll gör det så dissar Karen honom.
Lucifer 3x03
Maze är tillbaka, vilken härlig karaktär det är trots att hon är en demon utan själ. Hon behövs i denna serie och grejen med att hon är "bounty hunter" - passar henne men det verkar vara lite för lätt för henne, hon behöver en utmaning ibland och det kan man väll säga hände i detta avsnitt. Annars så tycker jag det är så fint att se henne tillsammans med Trixie och man ser verkligen att Chloe bryr sig om Maze. I början var hon verkligen bara en demon utan själ men nu verkar hon bry sig lite mer och det är så fint att se. Sen att hon nästan hittade någon som hon gillade gjorde det här avsnittet ännu bättre. Synd att hon inte fick vara med honom, men jag tyckte hon gjorde rätt som stannande hemma med alla istället för att rymma iväg med honom.
 
Bild/image source 1 / 2