Sammanfattning v.47 del 1 av 2

 
Lethal weapon 2x06
Jag gillade det här avsnittet också, 2 på raken nu. Det är alltid bra när man får reda på mer om Martins förflutna, även fast hans kompis var en brottsling så var det fint att se att Martin fortfarande brydde sig om honom. Om man vet vad som hände dem när de var små, så förstår man varför han skyddade honom så mycket som han gjorde. Annars var det rätt så underhållande att se när Roger försökte lista ut vem ur hans familj som hade tagit marijuana. Tänk att han till och med tog blodprov på sina egna barn! Fast det fick han igen, när han av misstag råkade få i sig lite marijuana och blev så hög! Gillade att Martin kom över och såg till hans kompis efter det.
 
Blindspot 3x04
Jag gillade hälsningar från Jane & Kurts bröllop som visades upp i avsnittet. Det var fint att se då man inte fick se så mycket från deras bröllop annars. De två hör verkligen ihop! Men när Roman plötsligt dök upp i rutan! Vill inte att an ska vara "the big bad", hoppas han kommer på bättre tankar, snart! Den stora händelsen måste ändå ha varit när man fick reda på att Jane har en dotter, som hon fick för 18 år sedan. Hur gammal är egentligen Jane? Måste också nämna Read, han har något fuffens för sig. MEN VAD?
 
Scorpion 4x05
Nu när Happy och Toby har bestämt sig för att skaffa barn gör dem verkligen allt för att bli det, och det är så kul att se, för dem gör det inte lätt för sig. Fast jag antar att dem skippade sina "regler" då det blev alldeles för jobbigt i slutet. Sylvester klarade juristutbildningen och får nu vara Gabes advokat i hans kommande rättegång. Tycker för övrigt rätt så synd om Gabe, han har förlorat så mycket, till och med sin bil. Nu är han gängets "praktikant" också, fast det är rätt så roligt att bevittna, så där tycker jag inte synd om honom. Hoppas allt löser sig för honom och att han får tillbaka sitt gamla jobb, för han passar verkligen inte som en praktikant :)
 
Bildkälla/image source 1 /
0 kommentarer publicerat i Serier
Taggar: blindspot, lethal weapon, scorpion