NYTT i serievärlden

- Netflix kommer att göra en TV-serie baserad på den populära bok och spelserien The witcher av Andrzej Sapkowski. Tv-serien kommer troligen att handla om människor som slåss mot demoner i en barbarisk medeltida värld.
 
- Grey´s anatomy för en till spinoff. Den här gången ska skaparen bakom Greys, Shonda Rimes göra en spinoff som kommer att handla om brandmän i Seattle, deras relationer + sitt farliga jobb. Det säger inte så mycket om vad som kommer att hända. Men jag kan tänka mig att det sannerligen kommer att handla om brandmännens relationer, då Shonda Rhimes andra serier fokuserar mycket på det.
 
- Fler serier som inte kommer att få en till säsong är : 2 broke Girls, Criminal Minds: Beyond Borders, The Blacklist: Redemption & The Odd Couple.
 
- Nu har det dykt upp lite mer information om tv-serien Yonug Sheldon, bland annat några bilder, här har ni en + om ni vill kolla på en trailer, tryck HÄR. Jag kommer definitivt att kolla på den här serien, älskar han som spelar Sheldon också. Vad tror ni om den här serien?
En kommentar publicerat i Serier
Taggar: 2 broke girls, criminal minds beyond borders, greys anatomy, shonda rhimes, the blacklist redemption, the odd couple, the witcher, young sheldon
#1 - - Emelie:

Jätte taggad på Witcher-serien. Har varit jätte taggad på att läsa igenom böckerna! Men alla är inte översatta ännu :(