Riverdale 1x07 "in a lonely place"


Polly är tillbaka, eller ja dem måste hålla henne gömd så att Pollys eller Jason föräldrar inte ska ta hennes bebis sen när den är född... jag kan fortfarande inte avgöra om Polly är helt och hållet frisk men det lilla man såg av henne idag var rätt så bra, eller?
Annars handlade avsnittet lite om Jughead och hans pappa. Tycker så synd om Jughead, han har det verkligen inte lätt, särskilt inte att ha ett hem och tvingas bo i en garderob på skolan. Men tur nog blev han påkommen av Archie på morgonen när han skulle gå och duscha, Archie frågade vad han gjorde där och han fick lov att berätta. Men en sak som jag skulle vilja ha svar på, vad gjorde Archie på skolan så tidigt?
Veronica blev osams med sin mamma i förra avsnittet och nu får vi se vad som händer mellan dem.
Sen så gillar jag alla scener som Betty och Jughead har tillsammans, tycker dem är så gulliga när dem håller varandra i handen, nu vet resten av "gänget" om det också. Kunde inte riktigt tyda vad Archie tyckte om det, men han verkade okej med det.
Jughead är i alla fall inte redo att släppa sin pappa helt och hållet men det verkar bli svårt att släppa in honom igen då han verkar ha något med Jason mord att göra, han tog i alla fall hans jacka, ni vet den som Betty och Jughead hittade i Jasons bil som blev uppbränd? Kan det vara så att Jason ville lämna Riverdale för att han hade hamnat i trubbel på något sätt, vi vet ju att han höll på med droger... är det därför Jugheads pappa är iblandad? Vad tror ni? - men nu måste vi vänta tills 31 mars för att få ett svar, orkar inte med dessa pauser!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: