Gåsmamman 2x09

Ett till bra avsnitt. Jag undrar hur det här kommer sluta för Sonja, för hon har verkligen dragit sig ner i smutsen, säljer droger, kidnappar barn... men jag är hoppfull, Sonja hittar alltid ett sätt att komma ur trubbel, så på något sätt kommer allt att lösa sig och hon kommer bli den Sonja man först lärde känna. 
Hon fick tag på den där miljonen, eller rättare sagt 2 miljoner efter att ha sålt den där krogen som Niklas ägde till Berry. Så nu är hon inte skyldig den där Rosales något mer. Skönt det. för han verkade vara en väldigt otäck människa.
Äntligen fick Sonja veta vem som mördade Niklas, och egentligen ska man väll inte vara särskilt förvånad när man sedan fick reda på att det var Sonjas pappa som hade beställt mordet. Stackars Sonja, först sin man och sedan sin bror. Man kan lugnt säga att Sonjas pappa inte direkt är Årets pappa!
Det hände mycket i det här avsnittet, Nina rymde från behandlingshemmet och Hanna försökte bränna ner Sonjas hus. Så den kvinnan är det nog god natt för, än en gång lämnade hon sin son ensam, gud vet hur länge han var ensam. Den kvinnan är helt enkelt inte passad att ta hand om ett barn just nu.
I slutet av avsnittet så körde någon på Sonjas äldsta son Gustav när han var och cyklade och i sista scenen innan avsnittet slutade så fick Sonja i video där hon såg hur någon försökte strypa Gustav med en plastpåse. Antar att det är östlig som ligger bakom det här för att ge igen för att hon hade kidnappat hans barnbarn.

Kommentarer
Postat av: Emma Grann Fotografi
2017-03-31 @ 12:39:16 / http://emmagrannfotografi.se/

Borde börja kolla på den här serien!

Svar: Det tycker jag verkligen du ska börja göra, den är verkligen bra! :)
kristin hedvist


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: