Gåsmamman 2x08

Vad var det jag sa, Sonja hittar verkligen alltid ett sätt att komma undan, eller ja, nu fick hon faktiskt hjälp av fienden att komma ut ur fängelset, men ändå. Sen så tror jag att Lukas hjälpte lite när han erkände att han dödade den där ryssen som Sonja sas hade dödat (vilket inte var sant, det var ju bara självförsvar). Trodde ju först att Lukas skulle erkänna mordet på Sonjas man, så där hade jag väll fel, men man kan inte ha rätt hela tiden.
Men hennes problem slutar såklart inte där. Rosales, som hade gett Niklas knarket vill nu ha sina pengar tillbaka, så han hotar Sonja och hon har nu 5 dagar på sig att få fram 1 miljon, hur nu det ska gå till.
I avsnittet fick vi också vara med på Niklas minnesstund, det var inte så kul att se på, Hanna verkar verkligen ha tappat det helt ock hållet. När hon var i kyrkan för minnestunden så började hon skrika och anklagade alla andra att dem var dem som hade mördat Niklas och att Sonja var med på det typ...
Nina har nu hamnat på ett behandlings hem (?) och vill inte träffa sin mamma. Hon verkar inte vara så glad på sin mamma, och jag förstår henne verkligen, allt som har hänt + att hon försökte förstöra mellan henne och hennes pojkvän.
Får se nu hur Sonja kommer att klara sig utan Lukas hjälp nu + kommer hon ha få fram den där miljonen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: