Gåsmamman 2x06

Det här avsnittet var faktiskt lite ledsamt att titta på, än en gång får Sonja uppleva något väldigt hemsk. Hanna har det inte lättare efter förlossningen, hon verkar inte alls må bra och mycket har nog att göra med att Niklas var försvunnen. Sonja börjar bli orolig för sin bror och börjar leta efter honom, under vägens gång hittar hon kokain som han hade beställt av någon kille.
Nu kommer det ledsamaste som hände i det här avsnittet, så om du inte har sett på detta avsnitt och inte vill veta vad som ska hända, sluta läs nu! Ja, Sonja hittar tillslut Niklas... död. Han dog faktiskt, jag trodde ändå att han på något sätt skulle överleva men till och med jag kan ha fel. Man kunde nästan känna Sonjas sorg när hon hittade Niklas död i skogen. Sen var det så sorligt att se när alla andra fick reda på om hans död. Niklas har verkligen inte varit någon ängel, men han förtjänade inte att dö. En tvist i den här hemska soppan är att en av dem som dödade Niklas nu är livvakt åt Sonja och hennes barn. Hoppas innerligt att hon får reda på vem mördaren är snabbt så att dem kan gör något åt den här livvakten.
Sen måste jag ta upp en sak, i en av scenerna när Sonjas mamma på besök hos Östling, berättar hon att hon redan var gravid när hon träffade sin exman Anders. Varför berättade hon det för just honom? Betyder det då att Anders inte är Sonjas riktiga pappa och att det istället är Östling? Vad tror ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: