En sommarlista

På ditt schema just nu? 
Mitt veckoschema ser just nu ut så här: Orphan black, Shadowhunters, Quantico, Blackish, The middle, Bones, The Catch, Supernatural, Buffy the vampire slayer & Blindspot. Sen finns andra serier jag kollar på ibland om jag har lust. Så egentligen kan mitt schema se väldigt annorlunda ut från vecka till vecka.
 
 
Mest besatt av just nu?
Buffy the vampire slayer, har just tittat klart på säsong 5 *snyft* - ni som har sett avslutningen av säsong 5 förstår precis vad jag menar.
 
På din att-se?
Vad ska jag börja, finns en hel del kandidater. Några nya serier men också gamla som jag vill kolla på under sommaren. En av dem är The 100. Har 3 säsonger att ta mig igenom just nu.
 

Klassisk sommartv?
Morden i midsomer, finns inget mer klassiskt än det. Annars tycker jag alla detektivserier fungerar hur bra som helst att kolla på somrarna. Miss marple är också ett bra, "mysig" serie att kolla på. 
 
Tv-serie du saknar just nu?
Trodde inte jag skulle säga det här men The flash saknar jag lite grann, eller så är det för att säsong 3 avslutades som den gjorde... kanske mer är nyfiken på vad som komma skall?
 
Något som gör dig besviken?
vet inte om något gör mig besviken just nu. Kanske att jag inte har hittat någon serie att bli besatt utav på ett tag?
 

Tittar du mer eller mindre på tv under sommaren?
Det går nog i vågor, men jag tror på mer, i alla fall när det gäller tv-serier!
 
Tre tips på tv-serier till andra?
13 reasons why (har ni inte sett denna serie GÖR DET NU), Glow (jag gillar denna Netflix serie) & Orphan black (sista säsongen pågår just nu, finns totalt 5, superbra serie!) 
 
Vad är du taggad för i höst?
alla serier som har uppehåll just nu. Annars så gillar jag ju hösten rätt så mycket också, tycker det är mysigt när löven byter färg, men jag är inget stor fan av kylan som sen kommer...
 
 
 
Listan lånad av Seriedrottningen!

Kommentarer
Postat av: Lena
2017-07-09 @ 17:35:21 / http://nouw.com/myfictionalworlds

Jag kollar nog mindre på sommaren men det beror nog mest på att de flesta serier tar uppehåll då. Kanske har jag något maraton då istället.

Åh Buffy var det länge sedan jag såg nu! Så bra :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: