Avengers: Infinity War / FIRST LOOK

 
 
Tänk att vi måste vänta ca ett år innan denna film kommer ut på bio! Gillar inte alls att dem ens gör en sådan här trailern så långt innan premiären, jag vill ju se på den här filmen nuuuuuu och inte behöva vänta ett helt år! Man kan väll säga att jag är lite nyfiken (läs mycket), vad tror ni om denna film, kommer den vara lika bra som de två första filmerna var? 
 
#1 - - Emelie :

Tycker det är roligt att alla universum börjat med dessa "in production" videos. Tror även Infinity War kommer bli de bästa Avengers filmerna hittills. Främst eftersom att dem byggt upp så mycket för Thanos i alla andra efterscener. Han är även min favoritskurk i Marvel. Tror även den kommer bli bra pga att dem bytt regissör från Whedon till Russo-brorsorna. Whedon fick ett sammanbrott och förstörde Ultron, och Russo har alltid lyckats med Captain America. Så tror dem kommer lyckas jätte bra den här gången också!

Svar: Ja, ser fram emot den här filmen, men det är tråkigt att det dröjer så innan vi får se på denna film. Har inte det bästa tålamodet kan man säga :)
kristin hedqvist