Sammanfattning v.51

 
Det här blir nog sista sammanfattningen för det hår året. Nästa vecka kommer jag ändå vara ledig och då kommer det inte tittas så mycket på serier (sen är de flesta serier "lediga"  ändå).  
 
Lethal weapon 2x10
Ett julavsnitt fick vi bevittna i det här avsnittet. Kanske inte så muntert avsnitt. Rogers gamla vän hittades mördad när han och hans familj var på väg att åka utomlands. Såklart kunde han inte åka iväg dit utan försökte hitta hans väns mördare istället. Martin umgicks mycket med Molly och hennes son Ben i det här avsnittet, och det märktes verkligen hur mycket han gillar Ben och verkligen ville honom väl. Annars var det ett riktigt tufft avsnitt det här, när både Roger och Martin blev beskjutna av det "ariska brödarskapet" - jag såg inte hur dem skulle komma ur de situationerna helt enkelt! Såklart gjorde dem det, men Roger förstörde deras hem medan han gjorde det. Martin verkade ha tur när dessa förövare som sköt mot honom plötsligt stack där ifrån, och det visade sen ha sin anledning - Martins pappa lever men sitter i fängelse! Den såg jag inte komma!
 
Scorpion 4x09
På Thanksgiven fick gänget (+Florence) ett uppdraget  att försökta få bort en Ö gjord av bara sopor som befann sig mitt ute på havet. Till en början gick allt som det skulle men sen hände något och de blev "attackerade" av maneter som åt upp medlet som dem hade satt ihop sopberget med (så att dem kunde gå på sop ön och sprida ut maskar som kunde äta upp soporna). Efter att ha räddat dem som var i fara hände en olycka och Florence åkte i vattnet och blev stungen av hundratals maneter och nästan dog.
 
Blindspot 3x07
Det gick inte riktigt som planerat i det här avsnittet, Hirst verkar dessutom veta om att dem misstänker att hon är korrupt nu och gör allt för sätta stop för dem. Reed sitter verkligen i en tuff sits då Hirst vet om drogerna han brukade ta och nu hotar hon honom och försöker styra honom. Sen fick  dem reda på att det var Hirst som var den som dödade Stuart. Men det svåraste var nog att se Kurt och hans skuldkänslor. Han vill nog berätta för Jane om hennes dotter men samtidigt vill han skydda henne. Men någon gång måste hon få reda på sanning och det kommer inte sluta vackert är jag rädd.
0 kommentarer publicerat i Serier
Taggar: blindspot, lethal weapon, scorpion