ikväll

 
22.45 i TV3: Hannibal - Efter att ha rymt från mentalsjukhuset gömmer sig Dr Lecter i Florens i Italien. Hemma i USA är ett av hans offer, Mason Verger, ute efter hämnd. Vanställd och beroende av livsuppehållande medel, planerar han att locka Lecter från sitt gömställe genom att använda det enda Lecter verkligen bryr sig om: Clarice Starling.
 

I rollerna: Anthony Hopkins, Julianne Moore, Giancarlo Giannini, Gary Oldman, Ray Liotta. Regi: Ridley Scott.

 

 
21.30 i TV4: Morning glory- Becky får sparken från sitt jobb som tv-producent på ett lokalt nyhetsprogram. Hon lyckas få jobb på ett morgonprogram istället, ett program som nästan ingen tittar på. Med hopp om att öka tittarsiffrorna anställer Becky det legendariska nyhetsankaret Mike Pomeroy. Ett beslut hon snart får ångra.

I rollerna: Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton, Vanessa Aspillaga, Noah Bean. Regi: Roger Michell.

 
21.00 i C more first : This means war- Två CIA-agenter som jobbat tillsammans på uppdrag och även är bästa vänner råkar falla för samma kvinna. Plösligt är de varandras värsta fiende och använder sig av högteknologi och alla trick som tänkas kan för att vinna hennes gunst. Om det inte vore illa nog, dyker dessutom en gammal fiende upp.

I rollerna: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy, Til Schweiger, Angela Bassett. Regi: McG.

#1 - - ❤ W I L M A S A B I N A ❤:

Fin blogg! :)