dagens bästa tv

 
20.00 i TV3 : Hayley: world's oldest teenager

Brittisk dokumentär från 2011. Hayley Okines har den ovanliga genetiska sjukdomen progeria, som innebär att hennes kropp åldras åtta gånger snabbare än hos friska barn. Det enda som inte påverkas av sjukdomen är hjärnan. Hayley är 13 år och har en 104-årings kropp, men hoppas kunna undvika det brittra öde som har drabbat hennes vänner med samma sjukdom. Hayley är vältalig och berättar sin egen historia med uppriktiga, gripande och ofta humoristiska kommentarer, samtidigt som hon skriver sin självbiografi med hjälp av en spökskrivare. I över 10 år har filmkameror fångat hennes makalösa liv på film.

 

21.00 i TV3 : Svenska Hollywoodfruar -

Svensk realityserie från 2012. Säsong 5. Avsnitt 9 av 10. Margareta har fortfarande inte riktigt kommit över senaste träffen hemma hos Gunilla där hon fick se Erikas musikvideo. Maria och hennes bästis Mindy ska gå på bibelskola. Vid 46 års ålder öppnar Maria sitt hjärta och berättar att hon tror på Gud. Gunilla anlitade i förra avsnittet Dodde som ny vårdare till mamma Iris. Men nu är Dodde förkyld och Gunilla menar att det innebär en livsfara för mammans hälsa. Isabel har sparkat sin assistent Susanne och är supernöjd med sin nya rekrytering Gregory. Men när han försover sig och dyker upp bakfull blir Isabel frustrerad.

 

20.00 i TV4 : Äntligen hemma -

Svensk inredningsserie från 2012. Säsong 17. Avsnitt 2 av 10. Martin och Björn byter ut husets flaggstång. Inredaren Elsa gör om ett mörkt källarrum till ett pysselrum. Bosse visar hur man planterar blomsterlökar med hjälp av ett lökjärn.

 

#1 - - Lina:

Där ser man!