vad när hur

vad

21.30 i kanal5 : Sex dagar sju nätter - När Quinn tackar ja till att flyga Robin till Tahiti vet han inte att han ger sig in i ett riktigt äventyr. Efter halva vägen blåser det upp till storm och de tvingas nödlanda på en öde ö. De närmaste dagarna blir en prövning för dem båda.
21.30 i TV4 : Rosa pantern 2 - Inspektör Clouseau har tilldelades hedersmedalj för sin insats i jakten på den åtråvärda diamanten Rosa pantern efter att den blev stulen. Eftersom Clouseau ofta skapar kaos där han drar fram har han nu fått återgå till ett lugnare skrivbordsjobb. Men när Rosa pantern blir stulen igen blir Clouseau utvald att ingå i ett internationell elitstyrka som består av en grupp internationella detektiver. Deras uppdrag är att stoppa ligan som specialiserat sig på att stjäla historiska värdeföremål.
23.00 i TV3 : US marshals - Ett transportflygplan för kriminella störtar och en av fångarna rymmer i kaoset. Sam Gerard och hans specialteam får i uppdrag att hitta honom. Situationen kompliceras ytterligare när Sam upptäcker att den förrymde fången har en minst sagt intressant bakgrund.

tv