projekt runway sverige

Nu är det avslöjat att Sofi Fahrman kommer att leda Projekt runway sverige och på TV3 hemsida hittade jag den här intervjun med Sofi :

"Fahrman programleder Project Runway Sverige

Sofi Fahrman är en av de största makthavarna inom modebranschen. Nu är hon redo att axla Heidi Klums mantel i Project Runway Sverige som kommer i höst.


- Det här är så stort det blir i min värld, säger Sofi Fahrman.


Sofi Fahrman, 32, är en av Sveriges absolut största modeprofiler. Nu tar hon nästa steg i sin framgångsrika karriär som programledare för Project Runway Sverige.


Inspelningarna börjar i juli.


- Det här är ett drömprojekt för mig och en anledning till att jag lämnar New York, säger hon.


På kort tid har hon blivit ett begrepp i modevärlden och har byggt en plattform som blivit grunden för en rad framgångsrika projekt.


Hon har den egna tidningen Sofis Mode på Aftonbladet och bloggen Sofis Snapshots – båda de största inom sin genre. Sofismode.se är dessutom den största modeportalen i Sverige. Sofi Fahrman sätter agendan för tusentals modeintresserade varje dag. De plagg hon skriver om tar slut i butikerna redan dagen efter.


Tidigare har hon haft det egna tv-programmet Sofis Mode på Kanal 5 och senast webbprogrammet Stylisterna.


- Sofi Fahrman sitter på ett av Sveriges största personliga modevarumärken. Hon har dessutom en stark personlighet som går igenom i tv-rutan. Hon har också den kunskap om branschen som krävs för att inge respekt som programledare för Project Runway Sverige, säger TV3:s programdirektör Fredrik Lundberg." källa

 

sofi fahrman

#1 - - J O N S S O N L ♡:

Hejsan! :)



Allt bra? :)