projekt runway sverige

Jag läste nyss på TV3 hemsida att de har avslöjat vilken jury samt vilka priser det blir till Projekt runway sverige ! Som ni vet sen förut så kommer Sofi Fahrman vara programledaren och själva juryn kommer bestå av Rossana Mariano och Marcel Marongiu - och designern Rohdi Heintz kommer bli deltagarnas mentor och stilcoach.
 
Här har ni ett utdrag ur en artikel som jag hittade på TV3 hemsida :
 
"I höst kommer den svenska varianten äntligen att visas på TV3. Inspelningarna började i förra veckan i Stockholm där tolv okända designers kämpar sig genom olika utmaningar med ett mål i sikte – att få göra en egen visning. Vinnaren får priser värda över en miljon kronor för att starta en karriär som designer."
 
Vinnaren kommer alltså få priser värde öven en miljon - närmare sagt kommer de vinna detta :

 

- En kvarts miljon i kontanter från TRESemmé som ska bidra till att hjälpa designern att förverkliga sin egen kollektion. TRESemmé står även för all hårstyling av modellerna i programmet, under ledning av sin lead stylist Marre Hitti.

- Ett modespread i världens största modetidning, ELLE.

- Lansera och sälja sin egen kollektion på Nelly.com. Kollektionen produceras, marknadsförs, och säljs av Nelly.com till ett värde av 500 000 kronor.

 

- Showroom och pr-tjänster till ett värde av 300 000 kr på Rossana Marianos pr -byrå RMPR AB.

 

Här har ni Rossana Mariano och Marcel Marongiu - JURYN !