Kaley cuoco

Kaley cuoco är född den 30 november 1985 i Camarillo, Kalifonien. Hon är en amerikansk skådespelare, hon började sin karriär i filmvärlden, med filmen Virtusityoch fortsätte med filmer som Drömbilden, Alley cats strike, Growing up Brady. 2001 hade hon en roll i tv-serien Ellen och året därpå ,2002, fick hon rollen som Bridget Henneessy i komedin 8 simple rules.Några år senare,2006, får hon en roll i den populära tv-serien Förhäxad (Charmed)men hennes stora genombrott måste ändå vara i The big bang theory, där hon spelar blondinen Penny (än så länge har hennes efternamn inte avslöjats), som är född och uppvuxen i Omaha, Nebraska. Hon drömmer om en skådespelarkarriär men har än så länge inte lyckats, istället jobbar hon på restaurangen The cheesecakefactory för att kunna betala sina räkningar.
 
- Visste ni att Kaley är en stor djurvän och har flera hundar som hon har räddat från djurgårdar.
 
- Visste ni att Kaley hellre rider till jobbet än kör bil då hon, enligt sig själv, är en mycket bättre ryttare än bilförare.
 
- Visste ni att hon har spelat tävlingstennis på juniornivå och att hon även gillar att spela bordtennis med de andra skådespelarna under inspelningarna av The big bang theory.
 
- Visste ni att Cuoco hade ett förhållande med Johnny Galeecki (som spelar Leonard Hofstatder) i två år, samtidigt som deras karaktärer var tillsammans i The big bang theory.
 
#1 - - Nina:

Rolig fakta :)