Toddlers & Tiaras

När jag är hemma och inte har något specillt för mig brukar jag (såklart) titta på tv - då brukar jag titta på ett program som heter Toddlers & tiaras. Går varje vardag mellan 13.00-14.00 på TLC !

Toddlers & tiaras
handlar om unga barn - från väldigt låg ålder och uppåt som tävlar motvarandra i skönhetstävlingar. I varje program som fokuseras det på tre barn, tjejer eller killar. Idag är dets dags för tävligen Gold Coast California Grand State Finals där sexåriga Laura ska göra sitt pizzakastningsnummer men är det tillräckligt för att slå de Diamond och Nicole?

tv
Vad tycker ni om skönhetstävlingar och hur mycket smink de använder ? En annan fråga, vad skulle du föredra "glitz" tävlingar (mycket smink, och alllt som hör till) eller naturliga skönhetstävlingar(inget  smink tillåtes) ?

#1 - - Louise:

Naturliga vore hemskt. Ska barnen ha åligt självförtroende hela livet när de kommer sist då, och känna sig fula? Förstår inte grejen med att ge så unga barn smink och låta de vara med i sånt heller dock. Tycker det är fel. Låt barnen vara barn.