Familjen Annorlunda

fam
Den 30:e Januari har Familjen annorlunda äntligen premiär i TV4 - vilket jag tycker är mycket kul, då jag verkligen gillar detta program! Den här säsongen får vi följa tre familjer och här har ni lite information om den kommande säsongen:

I den nya säsongen av Familjen Annorlunda är familjen Norrström tillbaka och tillsammans med det två nya familjerna Wahlström och Wallquist ger de en inblick i hur livet är när man har många barn. Familjen Norrström har flyttat till en bygdegård strax utanför Enköping och barnen försöker anpassa sig till den nya skolan och förskolan. Pappa Peter och mamma Mirka har tagit sig an en stor utmaning, att renovera huset innan deras elfte barn födds.

I Kinnarp bor Anna och Christian Wahlström med sina sju barn. I dag ska de på utflykt men det går inte enligt planerna när bilen plötsligt stannar. Hos familjen Wallquist i Karstad är det pappa Walle som står för försörjningen och mamma Maria gör allt för att tillgodose sin stora familjs behov. Vilket kan handla om allt från en grillmiddag till att gå på marknad.

fam

 


Här har ni en av mammornas blogg !